Foto: Publicitātes foto

Amerikā populārajā šovā America's Next Top Model, kurš iekarojis arī latviešu skatītāju simpātijas, pieteikusies jauna meitene ar šokējoši tievu vidukli, kas jau paspējis satraukt amerikāņu prātus un radīt plašas diskusijas par pieļaujamajām ķermeņa formām modes biznesā.

Kā ziņo izdevums The Daily Mail, jaunā dalībniece Anna, kuras gaitām varēs sekot līdzi šova jaunajā sezonā, kas sāksies septembra pirmajā nedēļā, ir metru un 89 centimetrus gara, bet svars ir nedaudz zem 45 kilogramiem, savukārt viņas vidukli iespējams aptvert ar rokām, ko pierādījis arī viens no šova žūrijas locekļiem.

Šova radītāja un vadītāja, supermodele Taira Benksa, ieraugot meiteni dalībnieču atlasē, paudusi savu pārsteigumu, jo tik tievu viduklu viņa savā ilgajā darbā modes biznesā vēl nebija redzējusi.

Lai gan šova veidotājiem, protams, radušās pamatotas bažas par jaunās meitenes veselības stāvokli un to, vai viņas uzkrītošā kārnuma iemesls nav ēšanas traucējumi, pati Anna noliegusi šādas aizdomas un apgalvojusi, ka šāds augums ir "dabas dots", kā arī paudusi pārliecību, ka viņai ir vistievākais viduklis pasaulē.

Anna, kura dzimusi Teksasā, ir viena no tievākajām dalībniecēm, kas septiņu gadu laikā piedalījusies populārajā šovā, tomēr, neraugoties uz viņas auguma īpatnībām, Benksa ir pārliecināta, ka šai meitenei pasaules modes biznesā ir lielas izredzes.

Šai nostājai gan nepiekrīt daudzi citi modes industrijas darboņi, norādot, ka pārmērīga tievuma izcelšana atstāj negatīvu ietekmi uz jaunajām meitenēm, un pēdējo gadu laikā daudzi modes nami noteikuši ierobežojumus savām modelēm, uz mēles vairs neļaujot parādīties slimīgi kārnām būtnēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!