Foto: Vida Press
Pēc sešu nedēļu gara atvaļinājuma oficiālo pienākumu pildīšanu atsākuši Lielbritānijas princis Harijs un viņa laulātā draudzene Saseksas hercogiene Megana. Pāris pēc ilgāka pārtraukuma šonedēļ izgājis sabiedrībā Londonā.

Jau vēstīts, ka Harijs un Megana atvaļinājumu kopā ar savu dēliņu Ārčiju Harisonu pavadīja Kanādā. Saseksas hercogu pāris otrdien Apvienotās Karalistes galvaspilsētā apciemojis Kanādas augstāko komisāri Londonā Dženisu Šareti, lai pateiktos viņai un kanādiešiem par izrādīto viesmīlību un laipnību.

Kamēr daļa mediju atspoguļojuši tikšanos ar Kanādas amatpersonu, bet dzīvesstila izdevumi kārtējo reizi analizējuši Meganas stilu, britu tabloīdi savu uzmanību veltījuši Saseksas hercogu pāra mīļuma izpausmju apspriešanai.

Tiek vēstīts, ka Megana un Harijs dūdojuši kā divi balodīši, nemitīgi turējuši viens otra roku un nav kautrējušies no dažādām koķetām mīļuma izpausmēm, kas preses fotogrāfiem nav paslīdējušas garām.

Kā norādījuši ķermeņa valodas eksperti, britu karaliskās ģimenes pāri reti atļaujas publiski izrādīt savas tuvās attiecības un pat tik elementārs žests kā sadošanās rokās nav bieži sastopams.

Nedz princis Viljams un viņa laulātā draudzene Kembridžas hercogiene Katrīna, nedz princis Čārlzs un viņa sieva Kornvolas hercogiene Kamilla šādus žestus parasti neatļaujas. Turpretī Harijs un Megana vienmēr izcēlušies ar savu silto jūtu publiskām izpausmēm, kas, kā liecina atsauksmes, britiem tīri labi iet pie sirds.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!