Foto: Vida Press
Pēc ilgāka pārtrukuma par sevi atkal atgādinājusi britu modele un realitātes šovu zvaigzne Laura Kārtere (attēlā). Daiļava savulaik pārsteidza pasauli, pavēstot, ka viņai bijis grupveida sekss ar tīņu elku Džastinu Bīberu. Tagad viņa atzinusi, ka labprāt vēlreiz ļautos mīlas priekiem ar kanādiešu izcelsmes dziedātāju.

Kārtere, kura Lielbritānijā izpelnījusies vētrainas uzdzīvotājas un skandālistes slavu, TV šovā "Big Brother" nekautrīgi maigojoties ar vairākiem vīriešiem un atkailinoties, kā arī kameru priekšā nodarbojoties ar seksu, aizvadītā gada izskaņā pavēstīja, ka viņa pārgulējusi ar Bīberu.

Daiļava sīki un smalki aprakstīja abu kopā pavadīto nakti, neaizmirstot piebilst, ka Bībers esot varens mīlnieks un ka bauda esot bijusi neaprakstāma. Tiesa, viņai tīņu elka uzmanību gultā nācās dalīt ar vēl vienu meiteni.

Kad jau šķita, ka šī sensācija nogrimusi aizmirstības dzelmē, Kārtere atkal atgādinājusi visai pasaulei, ka viņai bijis tas gods pārgulēt ar Bīberu, kurš, starp citu, šobrīd apmeties vienā no Londonas greznākajiem savrupnamiem.

Britu mediji vēsta, ka Kārtere nesen pievērsusies modes industrijai un viņa prezentējusi pašas dizainētu apģērbu kolekciju. Tiesa, stila kritiķu atsauksmes nav pārāk glaimojošas, tāpēc daiļava centusies savu tēlu uzspodrināt, cilājot senus notikums.

Intervijā izdevumam "The Daily Mail" šovbiznesa zvaigzne atzinusies, ka labprāt atkal pārgulētu ar Bīber. "Es noteikti viņam neatteiktu," sacījusi 31 gadu vecā Kārtere, neaizmirstot atkal paslavēt Džastina spējas gultā.

Lai gan pagaidām abiem nav sanācis satikties, Kārtere ir pavisam droša, ka viņai drīz vien radīsies iespēja pabūt kopā ar Bīberu.

"Lai gan viņš šobrīd ir Lielbritānijā, mēs neesam sazinājušies. Bet esmu pārliecināta, ka kaut kad beidzot saskriesimies. Mēs abi esam vienās un tajās pašās ballīšu apmeklētāju aprindās," cerīgi par nākotnes iespējām izteikusies Kārtere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!