Foto: Privātais arhīvs

Skaistumkaraliene un "Instagram" zvaigzne Katrīne Sauliete sniegusi interviju, kurā atklāti stāsta par šķiršanos no hokejista Kaspara Saulieša un jaunās mīlestības – pilota Pētera Vasiļevska – satikšanu.

Sauliete sniegusi izvērstu interviju "YouTube" kanāla "Generation Famous" vadītājai Laurai Saulītei. Sarunā daiļā Sauliete stāsta par savas dzīves un izaugsmes pavērsieniem, kā arī par privātās dzīves aspektiem.

Katrīne Sauliete nesen šķīrusi laulību ar hokejistu Kasparu Saulieti. Laulība ilga 12 gadus, tās laikā dzimušas divas meitas. Pēc šķiršanās Sauliete nolēmusi paturēt bijušā vīra uzvārdu, saucot to par jau arī savu "brendu".

Intervijā 35 gadus vecā Sauliete pauž, ka lēmums par šķiršanos viņā briedis jau pirms vairāk nekā trim gadiem, tomēr sieviete lielajam solim ilgi nevarēja saņemties, tādējādi pakļaujot mokām gan dzīvesbiedru, gan bērnus. Pāris arīdzan turpināja savu laulību glābt, taču, kā saka Sauliete, gaidītās sajūtas un mīlestība tā arī nav atgriezušās.

Savukārt jau pēc laulības šķiršanas hokejists attiecībā uz bijušo sievu mēdzis izrīkoties arī "pretīgi", līdz pat tam, ka vēlējies pilnībā saraut attiecības, teic Sauliete.

Laulības šķiršanas dokumenti iesniegti pērn decembrī, un pāris mēnešus viss bijis labi, abi pat dzīvojuši kopā, dalot rūpes par meitām. "Bet februārī pēkšņi viņš man saka: tu man esi svešs cilvēks, nezvani man!"

Sauliete bijušo vīru uztver kā tuvu cilvēku un pat radinieku, jo abiem reiz bijusi ģimene, ir bērni, kas saistīs viņus uz visu mūžu. "Bērni paši saprata: mums ir jāšķiras. Mēs esam kā meksikāņi – tur var iet krēsli pa gaisu, šķīvji var plīst. Brīnums, ka kaimiņi nav "Degpunktu" izsaukuši," par klimatu ģimenē teic Sauliete. Bērni nebija šokā par vecāku lēmumu šķirties, viņa skaidro. Tagad gan starp Saulieti un Saulieti attiecības esot normālas.

Kā Katrīnes dzīvē ienāca pilots Pēteris

Influencere skaidro, ka vēl dažus mēnešus pēc šķiršanās no vīra dzīvesvietā pie sienas atradās gleznas un fotogrāfijas – kā laulības dzīves ainiņas. Pilots Pēteris Vasiļevskis viņas dzīvē uzradies tad, kad Sauliete bildes no sienas aizvākusi.

"Jā, es esmu iemīlējusies," sirsnīgi smaidot intervijā teic Sauliete, "es tiešām staroju un pat pati apzinos, ka visu laiku smaidu".

Viņa atzīst, ka sen nebija jutusi šo sajūtu – taureņi vēderā, rozā brilles, ilgas tikties. Sauliete centusies šīs sajūtas atgriezt arī laulībā ar hokejistu, taču tad pārstājusi gaidīt. Uz neko vairs necerot, viņas dzīvē ienācis Pēteris.

Izrādās, kāda pazīstama meitene Katrīni un Pēteri mēģinājusi savest kopā jau martā, taču pandēmijas ierobežojumu dēļ tikšanās neesot notikusi, tāpēc Katrīne visu aprīli metusies darbā, par jaunu puisi vispār nedomājot. Turklāt arī Pētera fotoattēli vietnē "Facebook" viņai neesot patikuši.

Taču abi sapazīstināti maijā, un bijis pirmais randiņš, atklāj skaistule. Tas bijis tāds, ka negribas iet projām. "Mēs skatījāmies viens otram acīs un – kaut kas notiek...[..] Tu saproti, ka tu negribi iet mājās, un viņš negrib iet mājās," 3. maija liktenīgos notikumus restorānā atceras Sauliete. Klikšķis starp abiem bijis uzreiz.

"Tas nav mana tipāža cilvēks vispār," intervijā atklāj Sauliete. Viņai vienmēr patikuši sportisti, bet Pēteris ir "vairāk uz zolīdo pusi". Nevis kediņas un džinsi, bet krekls un kurpes. "Ar tādiem puišiem es neesmu satikusies, bet man viņš ļoti iepatikās uzreiz," – tā Katrīne. Viņiem kopā ir interesanti un jautri.

Tāpat viņa atklāj, ka abas meitas ar Pēteri jau iepazinušās, taču ar viņas bijušo vīru iepazīstināšana vēl nav notikusi. Katrīne teic, ka eksvīrs viņai rakstījis: man ir jāzina, ar ko tu tiecies. Katrīne to skaidro ar privātīpašnieciskumu, kāds pārņēmis arī Katrīni pašu laikā, kad Kasparam veidojušās jaunas attiecības.

Pilna saruna ar Katrīni Saulieti (par privāto dzīvi, sākot no ieraksta 56. minūtes):

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!