Foto: DELFI

Uzņēmēja, veselīga dzīvesveida eksperte un aģentūras Mrs Latvia līdzdibinātāja Elita Drāke (attēlā) septembra sākumā atzīmēja savu 50. dzimšanas dienu un atzīst – ar gadiem viņa kā sieviete jūtas tikai vērtīgāka.

"Par visiem 200 procentiem piekrītu tam, ka sievietes seksualitāte ar gadiem tikai uzplaukst. Sieviete, kuras dzīve kūsā, ar gadiem kļūst tikai vērtīgāka. Viss kļūst dzīvāks un saprotamāks, iekšējie kompleksi mazinās.

Tas izskaidrojams tīri fizioloģiski - kad sieviete jūtas ar sevi apmierināta, izdalās laimes hormons, un tas veicina seksualitāti," sarunā ar DELFI Izklaide skaidro Drāke.

Viņa uzskata, ka sieviete ir uzvarētāja tad, kad, nostājoties spoguļa priekšā, var teikt, ka pati sev patīk. "Tas viss veido tādu loku - ja, ieskatoties spogulī, vari teikt, ka sev patīc, tev sāk spīdēt acis. Tu saņem komplimentus no apkārtējiem, jūties vēl labāk. Protams, tas vairo seksualitāti," skaidro zinātāja.

Viņai pašai vislabāk patīkot laiks pēc 40 gadu sliekšņa sasniegšanas, kad saņemtas atbildes uz jaunībā uzdotajiem jautājumiem, jaunības kompleksi zuduši un sieviete var dzīvot sev.

"Protams, svarīgi, kā sieviete pavada dienu. Ja 50 gadu vecumā sieviete negrib dejot, nekopj sevi, neiziet sabiedrībā un visu laiku viņai ir tikai darbs un mājas, tas noslāpē seksualitāti. Tikko tu sāc sevi mīlēt, tu radi sev iespēju nenovecot. Kā māca austrumu filozofija, nekas nav svarīgāks par seksuālo enerģiju. Ja ir vēlme un gribēšana, tas palīdz labāk izskatīties," skaidro Drāke.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!