Foto: Privātais arhīvs
Ar īpaši pikantu fotosesiju savu sekotājus "Instagram" platformā iepriecējuši pašmāju fitnesa influenceri Gints un Jekaterina Valdmaņi. Laulātais pāris piedāvā ieskatīties savos jutekliskajos mirkļos.

"Viena no vērtīgākajām lietām ir sevis iepazīšana.. Nevis Tev ir dvēsele, bet Tu esi dvēsele... un Tavs ķermenis ir Tavas mājas," ar šādām pārdomām pikantajā fotosesijā savus vairāk nekā 62 tūkstošus sekotāju ieved bodibildinga skaistulis Gints Valdmanis.

Valdmanis, tērpts tikai "Armani" apakšbiksēs, un viņa kundze, tērpta melnā apakšveļā, piedāvājuši ieskatu savstarpējā erotikā. Pāris instagramā publicējis vairākus attēlus un arī video ar saviem intīmajiem brīžiem.

Kā zināms, Gints un Jekaterina pirms dažiem mēnešiem kļuva par vecākiem savai pirmajai atvasei – meita Milāna nāca pasaulē augusta beigās, pāris mēnešus pēc Valdmaņu kāzām. Šīs laulības Gintam ir otrās, bet Jekaterinai pirmās.

Kā demonstrē pāris, kaislības dzirksts abu starpā kvēl joprojām, un Jekaterina šo fotosesiju pozicionē kā piemēru jaunajām māmiņām viņu centienos atgūt formu pēc dzemdībām. Sieviete pēc bērna nākšanas pasaulē rūpējusies par sevi, lai ar vīru varētu mīlēties gaismā, nevis tumšā istabā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!