Foto: Publicitātes foto

Šī gada maijā Austrumlatvijas Radošo pakalpojumu centrā Zeimuļs tika izvēlēti skaistumkonkursa Mis un misters Rēzekne finālisti – sešas meitenes un seši puiši, no kuriem divi drīzumā saņems kāroto titulu.

Taču līdz 10. augustam ikvienam ir iespēja balsot par savu simpātiju - nominācijas Interneta simpātija 2014 - ieguvēju, kas konkursa fināla dienā saņems 200 eiro naudas balvu.

Šie divpadsmit skaistuļi ir Elīna Fjodorova, Alīna Matvejeva, Viktorija Jegorova, Rita Kuzmina, Margarita Kuzmina, Zane Katkovska, Ernests Višķers, Iļja Baranovskis, Toms Sandors, Jānis Matulis, Raitis Lācis un Rolands Rumaks.

Lai nobalsotu, sūti SMS ar dalībnieka kodu, piemēram, MM01 uz numuru 144 (viena SMS cena 0.50 eiro) - dalībniekam tiks pievienota viena balss; vai sūti SMS ar dalībnieka kodu, piemēram, MX01 uz numuru 144 (viena SMS cena 4.50 eiro) - dalībniekam tiks pievienotas 10 balsis.

Telefona numura īpašnieks, no kura tiks nosūtītas visvairāk balsis, konkursa fināla dienā saņems īpašu sponsoru sarūpētu balvu.

Konkursa dalībniekus fotografējis Jānis Litavnieks, un ar visu 12 jauniešu fotogrāfijām var iepazīties konkursa mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!