Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 8. februārī, Balvu Kultūras un atpūtas centrā norisinājās jau devītais konkurss Mis un misters Balvi, kurā tika kronēts šīs pilsētas skaistākais pāris.

Šoreiz skaistumkonkursā piedalījās četri simpātiski puiši un četras pievilcīgas meitenes, un divu mēnešu garumā jaunieši ar šī pasākuma rīkotāja Ivara Saides gādību centās pierādīt sevi dažādos pārbaudījumos un uzdevumos.

Fināla pasākumā pievilcīgākie Balvu jaunieši atrādīja iegūtās zināšanas un uz skatuves izdzīvoja dažādus liktenīgus dzīves pagriezienus, iejūtoties baletdejotāju, ugunsdzēsēju, stjuaršu un citu tipāžu lomās.

Konkurss izvērtās par krāšņu šovu, kurā dalībnieku sniegumu papildināja arī vairāki viesmākslinieki - šovā Okartes skatuve iepazītā dziedātāja Kristīne Šomase, iluzionists Krišs, kā arī LNT Dziedošo ģimeņu raidījuma dalībniece Dagmāra Laicāne. Savukārt vakara vadītāja pienākumus izpildīja aktieris Egils Melbārdis.

Vakara izskaņā, apkopojot skatītāju un žūrijas balsojumu, tika kronēti laureāti, un šoreiz par skaistākajiem Balvu jauniešiem tika atzīti Roberta Mūrniece un Atis Ripa, savukārt skatītāju simpātiju balva tika piešķirta Aritai Voikai un titula "Misters Balvi 2013" īpašniekam Atim Ripam, bet "Mis un misters foto" titulu izcīnīja Aiga Dzene un Jānis Bukovskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!