Foto: DELFI

Piektdienas, 6. februāra, vakarā ar kārtīgu izdejošanos atklāta pazīstamās skaistumkonkursu dalībnieces, dizaineres un gleznotājas Lienes Skulmes un deju entuziasta Eldara Salvja Ozoliņa (abi attēlā) kopīgā deju studija Solis augšup.

Abi deju entuziasti bija izlēmuši skolu atklāt nevis ar vīna dzeršanu, bet gan kārtīgu kustību nodarbību. Uz atklāšanu bija ieradies arī Latvijas galvenais ballīšu zvērs Raivis Raspopovs. Puisis pēc ilgas domāšanas pieņēma izaicinājumu piektdienas vakarā nevis doties kārtējā klubu tūrē, bet ļauties dejas burvībai.

Kā sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Liene, Raspopovs pēc savas pirmās nodarbības bija tik izpumpējies, ka teicies doties mājup, nevis ballēties. "Jācer, ka slodze bija pietiekami liela," smejas deju pasniedzēja.

Liene un Eldars apņēmušies savā studijā iemācīt dejas prieku jebkuram interesentam. Talantīgais pāris mācīs visu stilu dejas, bet no marta piedāvās apmācīt īpaši pikantā kustību manierē.

"No marta būs iespēja dejot Netīro deju grupā, ko visi dēvē par īpaši erotiskām, bet es gan tā neuzskatu. Tad jau jebkuru deju var uzskatīt par erotisku, īpaši, ja ir fiziska saskarsme ar partneri," spriež Liene.

Nodarbības katru nedēļu cītīgi apmeklēt sola arī ballīšu zvērs, spriežot, ka tas varētu būt labs veids, kā iesildīties un uzņemt pozitīvu enerģiju pirms plosīšanās pa klubiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!