Foto: DELFI
Lai gan ierasts, ka Ziemassvētku laikā vairums cilvēku mēģina kļūt labāki, arī ļaundari šajā laikā nesnauž – aizvadītajā nedēļas nogalē par upuri kādai garnadzei kļuvusi sabiedrības dāma Liene Skulme (attēlā).

"Es tikai gribēju pateikt, lai tai dāmai, kurai tagad ir visi mani iespējamie dokumenti un nauda, ir ļoti priecīgi Ziemassvētki! Lai i' necer, ka manējie nebūs priecīgi! Par spīti visam," savus sekotājus sociālajos tīklos informējusi Skulme.

Zādzība notikusi kādā lielveikalā, kur Liene iepirkusies - somiņu viņa nolikusi sev blakus uz krēsla, bet vēlāk konstatējusi, ka tā kopā ar maku, kurā atradušies visi dokumenti, pazudusi.

Uz satraukto draugu, paziņu un sekotāju jautājumiem Liene gan sniegusi visnotaļ mierīgas atbildes, skaidri liekot saprast, ka nepatīkamais gadījums nav viņai sabojājis drīz gaidāmos svētkus.

"Viņai pašai bija labs kažoks, laikam ilgi krāja! Pilnīgs izmisums, viņai laikam vairāk vajag! Dzīvojam tālāk," optimistiska centusies būt pievilcīgā gaišmate, kura nesen kopā ar fondu IntRiga sarīkoja vienu no vērienīgākajiem pasākumiem šī gada nogalē - starptautisko skaistumkonkursu Miss Top of the World.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!