Foto: Vida Press
Pirmajos Ziemassvētkos britu karaliskā ģimene tradicionāli pulcējās uz kopīgu dievkalpojumu, un šogad šajā īpašajā notikumā pastiprinātu ievērību mediji pievērsuši prinča Viljama laulātajai draudzenei Kembridžas hercogienei Katrīnai un prinča Harija sievai Saseksas hercogienei Meganai.

Britu medijos pēdējās nedēļās ar apskaužamu regularitāti parādījušās ziņas par nesaskaņām abu hercogieņu starpā. Anonīmi avoti tabloīdiem klāstījuši, ka Meganas un Katrīnas atturīgo attiecību iemesls esot abu dāmu dažādie raksturi un uzskati.

Tiesa, dievkalpojuma dienā nekas neliecināja par to, ka starp Meganu un Katrīnu būtu strīdi. Kā liecina foto, abu prinču sievas viena pret otru izturējušās ļoti sirsnīgi un draudzīgi.

Izdevums "Mail Online" steidz ziņot, ka hercogieņu nesaskaņas esot atrisinājusi karaliene Elizabete II, kura savu mazdēlu sievas svētkos esot mudinājusi izlīgt un nesaprašanās atstāt pagātnē.

Kā ierasts, mediji naski vētījuši arī hercogieņu stilu, un gan Katrīna, gan Megana arī šoreiz izpelnījušās komplimentu birumu par viņu labo gaumes izjūtu un eleganci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!