Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 29. novembrī, TV3 būs vērojama rudens muzikālā šova Izklausies redzēts fināla tiešraide, uz kuru noteikti īpaši saposušies būs kā paši mākslinieki, tā viņu vērtētāji. DELFI Izklaide piedāvā atskatīties uz žūrijas pārstāves Janas Duļevskas (attēlā) pārdomāto stilu šova deviņu raidījumu laikā.

Kamēr šova dalībnieki uz skatuves mirdz kā pasaules mēroga megazvaigznes, arī žūrija nedrīkst atpalikt. Kā DELFI Izklaidei atklāj TV3 pārstāvji, žūrijas pārstāvjus ekrāna uznācienam gan nepoš tāda komanda, kāda strādā pie konkursantu tēla. Žūrijas locekļi pošas paši, izvēloties tērpus no savas garderobes.

Kopā ar kungiem žūrijas nemainīgajā sastāvā ir arī kāda daiļā dzimuma pārstāve - hokejista Rodrigo Laviņa sieva un dažādu TV raidījumu dalībniece Jana Duļevska. Duļevska savam iznācienam Izklausies redzēts žūrijā allaž ir glīti saposusies.

Žūrijas pārstāve izvēlas skaistus, modīgus un izteiksmīgus tērpus, kas tajā pašā laikā ir pietiekami piezemēti, lai neaizēnotu konkursantu skatuves tērpus. Duļevska izvēlas interesantas kleitiņas, šosezon īpaši aktuālās ādas detaļas un vienkārša piegriezuma tērpus ar interesantām rozīnītēm.

Par Duļevskas firmas zīmi kļuvuši lieli auskari, kuri no aizkustinājuma par kādu no šoviem ekspertei pat krituši ārā, vēl vairāk pastiprinot šova dramatisko momentu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!