Foto: Instagram.com/lanazakocela/
Nesen tapa zināms, ka tiek šķirta latviešu izcelsmes apakšveļas modeles Lanas Zakocelas (attēlā) un amerikāņu diplomāta, uzņēmēja un miljonāra dēla Džastina Etzina laulība. Aizvadītās nedēļas sākumā pāris tikās tiesā, un starp bijušajiem mīlētājiem izcēlās strīds.

Daugavpilī dzimusī Lana un turīgais amerikāņu diplomāts Etzins, kurš amata pienākumus pilda Seišelu salās, apprecējās pirms diviem gadiem ļoti greznā ceremonijā Itālijas pilsētā Florencē. Kāzu svinības izpelnījās ārzemju tabloīdu ievērību, jo tās ar savu klātbūtni bija pagodinājuši pasaules šovbiznesa spīdekļi un ietekmīgi ļaudis.

Tiesa, šī gada februārī Etzins iesniedza laulības šķiršanas dokumentus, un tagad modele un diplomāts mēģina vienoties par to, kā pēc laulības izjukšanas tiks dalīta manta. Pagaidām abiem nav izdevies rast kompromisu.

Pēc pagājušās nedēļas sākumā notikušās tiesas sēdes izdevums "New York Post" vēstīja, ka bijušie dzīvesbiedri tiesā saķildojušies – diplomāts modelei pārmetis, ka viņa laulības laikā savam vīram esot bijusi neuzticīga. Savukārt Lana izplūdusi asarās un steigusi viņam atvainoties.

Tika lemts, ka jūlijā abi atkal tiksies tiesā. Modelei un diplomātam līdz tam jāiesniedz bankas un kredītkaršu pārskati par pēdējo divu gadu veiktajiem naudas darījumiem.

Lanas pārstāve Anna Hadsone pēc tiesas žurnālistiem steidza paskaidrot, ka viņas kliente Etzinam atvainojusies par to, cik šķiršanās process kļuvis sarežģīts, nevis par to, ka laulības laikā būtu krāpusi dzīvesbiedru.

Lai gan modeles dzīvē iestājies smags un ļoti sāpīgs posms, viņa nav zaudējusi dzīvesprieku. Lana savas gaitas cītīgi dokumentē "Instagram" foto blogā un priecē atbalstītājus ar nebēdnīgiem kadriem, kuros iemūžinātas viņas ikdienas un profesionālās gaitas.

Savukārt kā viens no ievērojamākajiem Daugavpilī dzimušās skaistules pēdējā laika sasniegumiem minams fakts, ka viņas kārdinošais foto rotā vīriešu žurnāla "Maxim" maija numura vāku.

🇮🇹 here I come!!! #naples

A post shared by Lana Zakocela (@lanazakocela) on May 27, 2017 at 12:12pm PDT

Jau vēstīts, ka modeles gaitas Lana uzsākusi 2003. gadā. Viņa savas karjeras laikā sadarbojusies ar tādiem zīmoliem kā "Dior", "Thierry Mugler", "Cartier", "Garnier", "Clarins" un daudziem citiem. Lana sadarbojusies ar modeļu aģentūrām Londonā, Parīzē, Ņujorkā, Losandželosā un citās metropolēs.

Back in time ☂️☂️☂️

A post shared by Lana Zakocela (@lanazakocela) on May 24, 2017 at 4:52pm PDT

MY TEACHER and my inspiration Mauricio Bustamante!! 😁🙏🏼💖 #happiestpersonalive #LittleMen

A post shared by Lana Zakocela (@lanazakocela) on May 22, 2017 at 11:22am PDT

Sunday Rumba 💃🏻🐒

A post shared by Lana Zakocela (@lanazakocela) on May 21, 2017 at 2:02pm PDT

When you realise how much the world has to offer!!! 🙏🏼🦋🌍🦅

A post shared by Lana Zakocela (@lanazakocela) on May 9, 2017 at 6:56pm PDT

On this beautiful Saturday with 💖 @alikavoussi

A post shared by Lana Zakocela (@lanazakocela) on Apr 29, 2017 at 1:15pm PDT

Never thought red is my colour.. 🤔 What do you think?

A post shared by Lana Zakocela (@lanazakocela) on Apr 4, 2017 at 12:26pm PDT

#sundays like 🤦🏼‍♀️

A post shared by Lana Zakocela (@lanazakocela) on Mar 19, 2017 at 12:58pm PDT

🐼

A post shared by Lana Zakocela (@lanazakocela) on Mar 7, 2017 at 3:11pm PST

Morning ! Don't forget your ☂️☂️☂️ and the raincoats New Yorkers 😜🌧☔️🌪

A post shared by Lana Zakocela (@lanazakocela) on Feb 7, 2017 at 10:17am PST

My fav stretch 🦄🦄 #workout

A post shared by Lana Zakocela (@lanazakocela) on Feb 4, 2017 at 5:24pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!