Foto: Vida Press
Nav spēcīgākas reklāmas kādam namam, kā tas, ja tur dzīvojis kāds slavens cilvēks. Vēl jo labāk, ja tajā dzimis ASV prezidents. To apliecinājis skandalozā miljardiera, jaunievēlētā ASV prezidenta Donalda Trampa bērnības nama piemērs.

Māja, kurā mazais Donalds ar ģimeni dzīvojis no dzimšanas līdz četru piecu gadu vecumam, atrodas Kvīnsā Ņujorkā, un jau ilgāku laiku to mēģina pārdot.

Līdz šim nekustamā īpašuma cena bija aptuveni 1,2 miljoni ASV dolāru, bet tiek lēsts – kopš nama reklāmā var izmantot faktu, ka tur dzimis un bērnībā dzīvojis jaunais ASV prezidents, tā cena pieaugs desmit reizes.

Piecu guļamistabu māja pieder šķirtam pārim Īzakam Kestenbergam un viņa bijušajai sievai Klaudijai, kuri namu nopirka 2008. gadā par 782 500 ASV dolāriem.

Ārvalstu mediji ziņo, ka tad, kad tapa zināms par Trampa dalību ASV prezidenta vēlēšanās, nekustamo īpašumu aģenti namu izņēma no pārdošanas – viņi vēlējās sagaidīt vēlēšanu rezultātus, un izrādījās, ka nojauta māklerus nav pievīlusi.

"Mēs nogaidījām, un tas bija pareizākais, ko varējām darīt. Padomājiet par visiem tiem miljardieriem, kas šo namu var pārvērst muzejā. Tas būtu labākais pielietojums šim namam. Tā kādam kļūs par lielisku iespēju," izdevumam "New York Post" atzinis "Paramount Realty USA" pārstāvis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!