Foto: Vida Press
Aizvadītajā nedēļā Berkšīrā Lielbritānijā norisinājās ikgadējās Askotas zirgu skriešanās sacīkstes, kuras apmeklēja gan karaliskās ģimenes pārstāvji, gan sabiedrības krējums, bet daļa apmeklētāju smalkā pasākuma laikā kārtējo reizi apliecināja britu spēju izklaidēties ar vērienu.

Lai gan vairums fotoattēlu no Royal Ascot zirgu skriešanās sacensībām liecina, ka tur savākusies smalkākā britu sabiedrības daļa, daži manīgākie fotogrāfi tikuši pie kadriem, kas apliecina, ka arī šī starp šī pasākuma viesiem bija "lēdijas", kuras pieveica izdzertais šampanieša un citu vieglo dzērienu daudzums.

Kamēr īstās dāmas pa pasākuma norises vietu defilēja smalkos tērpos un īpaši oriģinālās cepurēs, kas pēc rikšotājiem uzskatāmas par Askotas sacensību galveno "rozīnīti", daļa skaistā dzimuma pārstāvju no sirds atlaida grožus.

Daudzas no viņām svētku noskaņā aizmirsa par visiem etiķetes noteikumiem, un pat fakts, ka sacensības regulāri apmeklē Anglijas karaliene Elizabete II, viņām netraucēja vāļāties pa zemi un citādi baudīt smalko pasākumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!