Svētdien, 20. decembrī, Losandželosā noslēdzās viens no prestižākajiem skaistumkonkursiem pasaulē Miss Universe, un šoreiz par skaistāko sievieti pasaulē tika atzīta Filipīnu pārstāve Pia Alonso Vurcbaha.

Fināla cīņu gan aizēnoja kāds visai muļķīgs pārpratums - pasākuma vadītājs Stīvs Hārvejs sajauca uz kartītes rakstīto un par uzvarētāju pasludināja Kolumbijas skaistuli Ariadnu Gutjerezu.

Kolumbiete jau paguva sapriecāties, viņas galvā tika uzlikts kronis, un zālē skanēja gaviles. Bet tad Hārvejs paziņoja, ka viņam ir jāatvainojas - konkursa uzvarētāja tomēr ir Pia, bet Ariadna ir otrās vietas ieguvēja.

Šis misēklis jau nodevēts par sliktāko kļūdu televīzijas šovu vēsturē, tomēr Pias prieku par uzvaru un prestižā titula iegūšanu tas nav aizēnojis.

Jāatgādina, ka 2012. gadā līdzīga situācija izveidojās Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajā atlasē Ventspilī - toreiz pasākuma vadītājs Valters Frīdenbergs sapinās tekstos, un Samanta Tīna saprata, ka tieši viņa ir saņēmusi ceļazīmi uz starptautisko konkursu.

Beigu beigās uzvarētāja izrādījās Anmary, bet Tīna atzina, ka Valtera jociņš bijis ļoti neveiksmīgs. Pats Valters gan priecājās, ka tā esot bijusi latviešiem tik ļoti nepieciešamā melnā humora deva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!