Foto: DELFI
Sestdien, 6.septembrī, Spīķeru kvartālā visas dienas garumā rosījās plašs ļaužu pulciņš, kuri tirgojās un iepirkās pēdējā oficiālajā Rīgas krāmu tirdziņā šajā vasaras sezonā.

Ceturtā krāmu tirdziņa piedāvājums apmeklētājiem nelika vilties - pārdošanā bija gan dažādi pagājušā gadsimta sadzīves un interjera priekšmeti, gan apģērbi, aksesuāri un rotas no omīšu krājumiem līdz pat īstu modes pazinēju atlasītiem modes smalkumiem, kā arī oriģināliem pašmāju dizaineru darinājumiem.

Starp pērļu tirgotājiem bija sastopami gan vintage entuziasti Retro Spectro, gan pašmāju zīmols Zvēru dārzs, kā arī vizuālā žurnāliste Agnese Kleina (attēlā).

"Ir patiesi liels prieks aicināt visus apmeklēt nu jau ceturto un šajā vasarā noslēdzošo Rīgas krāmu tirdziņu. Ideja par tirdziņu Spīķeru kvartālā ir īstenojusies tieši tā, kā vēlējāmies, un šis noteikti ir veiksmes stāsts.

Interese par tirdziņu ar katru reizi aug plašumā, jūtam ka ziņa nokļūst pie arvien jauniem pērļu tirgotājiem un pērļu tīkotājiem.

Tieši tāpēc arī nākamajā vasarā turpināsim īstenot aizsākto - iedzīvināt labākās Eiropas pilsētu brīvdabas krāmu tirdziņu tradīcijas Rīgā, kad par pārdevēju var kļūt ikviens, kam ir kas skaists un noderīgs krājumā, bet pircēji var iegūt lietas ar stāstu," stāsta Elīna Stelcere, biedrības Rīgas Spīķeri valdes priekšsēdētāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!