Foto: Vida Press
Trešdienas, 20. februāra, vakarā Londonā norisinājās Lielbritānijas ierakstu industrijas balvu pasniegšanas ceremonija "BRIT Awards", kas vienkopus pulcēja aktuālākās popzvaigznes. Šovbiznesa spīdekļiem tā bija kārtējā iespēja publiski apliecināt savu labo gaumes izjūtu vai gluži pretēji – tās neesamību.

Britu mūzikas balvas ceremonija allaž izcēlusies ar krāšņiem un atklātiem tērpiem, kas balansē uz šaurās robežas starp gaumi un klaju bezstilu, un arī šogad pasākumā nav trūcis apšaubāmi tērptu daiļavu.

Par īpaši spilgtu uznācienu uz sarkanā paklāja bija parūpējusies britu meiteņu propgrupas "Little Mix"(attēlā) pārstāves. Četrotne žilbināja vakarkleitās ar dziļiem šķēlumiem, krāšņiem dekoltē un izgriezumiem, kas atsedza gana daudz miesas.

Arī šobrīd aktuālā britu popzvaigzne Dua Lipa uz sarkanā paklāja pārsteidza ar iespaidīgu dekoltē, bet vakara gaitā viņa pamanījās nomainīt vairākus tērpus.

Sarkanā paklāja pasākumi mūsdienās nav iedomājami arī bez slavas kārām realitātes šovu zvaigznēm, un pavisam čābīgi izgājis "Love Island" dalībniecei Montanai Braunai, kura uz pasākumu bija ieradusies caurspīdīgā kleitā ar iešūtu apakšveļu. Tērpā iestrādātās biksītes neatradās īstajā vietā un atsedza vairāk, nekā tik publiskā pasākumā dāmai pieklātos rādīt.

Jau vēstīts, ka grupa "The 1975" saņēma divas galvenās godalgas kategorijās "Labākā britu grupa" un "Labākais albums". Ar citiem uzvarētājiem var iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!