Foto: Vida Press
Otrdien, 6. septembrī, Londonā norisinājās izdevuma "GQ" rīkotā "Men of The Year" balvu pasniegšanas ceremonija. Burziņu plašā pulkā apmeklēja arī šovbiznesā labi zināmas daiļavas, kuras izmantoja izdevību pazīmēties ar saviem dotumiem.

Ikgadējā ceremonija norisinājās jau 19. reizi, un šogad pie apbalvojumiem dažādās kategorijās tika tādi pazīstami kungi kā skotu izcelsmes dīdžejs Kelvins Hariss, populārais producents un diskžokejs Marks Ronsons, aktieris Eidans Tērners, mūziķis Nīls Rodžerss un daudzi citi dažādu šovbiznesa sfēru darboņi.

Tiesa, ne mazāk lielu uzmanību par apbalvotajiem kungiem izpelnījušās daiļā dzimuma būtnes, kuras uz sarkanā paklāja žilbinājušas, kā nu kura mācējusi.

Vairākas skaistules sekojušas daudzu zvaigžņu iecienītajam likumam, ka mazāk ir vairāk, un uzmanību sev centušās pievērst ar visai pikantiem tērpiem, kas izcēluši sievišķīgās formas.

Īpaši uz viesu fona izcēlusies amerikāņu izcelsmes plus izmēru modele Ešlija Greiema (attēlā pirmā no labās). Viņa kārdinājusi naktstērpam līdzīgā kleitā, kas atsedza gan krūtis, gan vienu kāju.

Savukārt jauniņā amerikāņu skaistule Izabella Hadida (attēlā pirmā no kreisās), kura ceremonijā tika atzīta par šī gada labāko modeli, pasākumam bija izvēlējusies maigi rozā vakartērpu ar dziļu dekoltē izgriezumu un šķēlumu, kas atsedza vienu kāju.

Tāpat nepamanītas nav palikušas dziedātāja Elija Goldinga, kura skatienus piesaistīja ar caurspīdīgu kleitiņu, un modele Deizija Lova – viņa šarmēja melnā tērpā ar krāšņu dekoltē izgriezumu un atkailinātu muguru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!