Foto: Publicitātes foto

Gleznotāja Ieva Bondare laulībā ar kādreizējo basketbolistu un finansistu, tagad politiķi Mārtiņu Bondaru ir jau teju 30 gadus. Viesodamās raidījumā "Kad viņas satiekas", Ieva atklājusi veiksmīgās laulības detaļas.

"Sievietei mirdz acis no tā, kāds viņai blakus ir vīrietis," viesojoties sarunu šovā savu laimes formulu atklāj māksliniece un vairāku prestižu skaistumkonkursu laureāte Ieva Bondare.

Viņai ir savs stāsts par to, kā starp viņu un Mārtiņu uzplaukusi mīlestība.

"Mēs nākam no vienas skolas, mācījāmies paralēlklasēs. Pirmo reizi pie manis ciemos viņš atbrauca Ziemassvētkos, jo tad ir Ievas un vārda dienā nav jāaicina. Un viņš man bravūrīgi pirmajā vakarā teica – es tevi precēšu! Ne mēs draudzējāmies, ne mēs bijām pāris, neko. Es jau tad omītei teicu – Mārtiņš teica, ka mani precēs," atceras politiķa kundze.

Tolaik radi un draugi par tik skaļu apņemšanos vien pasmaidījuši, taču pagājuši pāris gadi un abi tik tiešām mijuši gredzenus. Nu jau ģimenē uzaudzināti trīs bērni – dēls un divas meitas. Dēls Daniels pats pirms četriem gadiem, būdams 24 gadus vecs, apņēma sievu.

Bondare uzskata, ka laulībām relatīvi agrā vecumā nav nekādas vainas: "Ja satiek pareizos cilvēkus, ir jāprecas jaunībā! Tad ir vieglāk vienam pie otra pieslīpēties un veidot ģimeni," pārliecināta ir Ieva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!