Foto: DELFI/LETA

Saeimas deputāte, bijusī finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS) paviesojusies kanāla "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas", kur cita starpā sievišķīgi atklāja, kā satika savu vīru.

Dāmu sarunā ar raidījuma vadītājām Kristīni Virsnīti, Sandu Dejus un Dagmāru Leganti politiķe pastāstīja par brīdi, kā ieraudzījusi Andri Ozolu, nu jau bijušo Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) vadītāju.

"Tas bija periods, kad man bija salauzta sirds un kādu laiku šķita, ka vispār nav vajadzīgi vīrieši un es beidzot varēšu atpūsties – dzīvot sev, darbam, bērniem," raidījumā pauda Dana Reizniece-Ozola.

Taču viss mainījies kādā saviesīgā sarīkojumā, kurā tieši pirms liktenīgās saskatīšanās viņa jau grasījusies doties mājup. Pasākuma izskaņā Dana nolēmusi atvadīties no saimnieka un... "Es pieeju pie viņiem un pēkšņi pagriežas TĀDS vīrietis... Un viss notika! Kā zibens spēriens. Tas bija Andris. Un kopš tā vakara mēs esam kopā," atklāja politiķe, kura ar Andri Ozolu apprecējās 2011. gadā. Svinības notika šaurā lokā. Šobrīd 39 gadus vecā politiķe un šahiste ir māmiņa četriem bērniem – trim meitām un dēlam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!