Foto: Privātais arhīvs

Dzīvesstila influencere, bijusī skaistumkaraliene Simona Kubasova šā gada jūnijā pavēstīja, ka ir sava pirmā mazuļa gaidībās. Nu kļuvis zināms arī bērna dzimums – tā būs meitenīte.

Krāšņā ballītē uz jahtas Maiami, Floridā, izskatīgā lēdija savam vīram un tuvākajiem draugiem izziņoja gaidāmā mazuļa dzimumu: Kubasova būs māmiņa meitai. Rūpīgi pārdomātā pasākumā uz jahtas viesi bija sadalījušies divās komandās – tajos, kuri domāja, ka pasaulē gaidāms zēns, un tajos, kuri uzskatīja, ka meitenīte.

"Man patika glabāt noslēpumu par mūsu mazuļa dzimumu. Bija jautri klausīties cilvēku pārliecībās – būs meitene vai puika. Bet meiteņu komanda šoreiz uzvarēja," saviem 25,5 tūkstošiem sekotāju instagramā raksta Kubasova, apsveicot arī savu vīru, bērna tēvu.

Kubasova jau trīs gadus ir precējusies ar turīgu barbadosiešu izcelsmes uzņēmēju Radžu Prakašu. 2018. gadā abi svinēja neticami greznas kāzas.

Kubasovas un Prakaša pirmdzimtajai jānāk pasaulē šā gada decembrī.

Jau vēstīts, ka Simona, kura jau kādu laiku dzīvo ASV, ar savu vīru iepazinās ceļojuma laikā Spānijā. 2017. gada rudenī pāris saderinājās. Radžs savu izredzēto bildināja privātajā lidmašīnā ceļā uz Kvebeku. Radža tēvs savulaik Karību salu reģionā vadīja higiēnas preču monopolu, un viņa dēls dzimtas tradīcijas turpina, būdams Amerikas lielākās sejas masku ražotnes "Disposable Hygiene LLC" īpašnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!