Foto: DELFI

Pēdējā laikā pasauli pārņēmis skaistumkonkursu bums - ne velti ļaudis jau joko, ka gandrīz katru nedēļu, šķiet, tiek izvēlēta pasaules daiļākā sieviete. Tiesa, šim biznesam ir ēnas puse, ar kuru nācies saskarties arī aģentūras Mis Latvija vadītājai Intai Fogelei (attēlā) un viņas aizbilstajiem.

Novembra vidū Fogele informēja mediju pārstāvjus, ka "Vice Mis Latvija 2008" titula īpašniece Elīna Grundāne piedalīsies skaistumkonkursā Face of The World, kurš plānoja norisināties laika posmā no 19. līdz 30. novembrim Ziemeļāfrikā.

Tagad Fogele savus sociālā tīkla Facebook draugiem un sekotājiem paziņojusi, ka šis konkurss izrādījies fiktīvs, kā rezultātā Grundāne nemaz uz Ziemeļāfriku nav devusies - pasākuma organizators izrādījies blēdis.

Aģentūras Mis Latvija vadītāja aicinājusi cilvēkus uzmanīties no kāda vīrieša vārdā Buchis George, kurš it kā organizējot veselus divus skaistumkonkursus - jau iepriekš minēto Face of The World, kā arī puišu konkursu Mister Global Tourism, uz kuru bija deleģēts "Vice Misters Latvija 2012" Guntars Logins.

Tiesa, ar to Fogeles nedienas vēl nav beigušās. Viņa šim vīrietim, kurš uzdodas par skaistumkonkursu rīkotāju, lūgusi, lai izņem Elīnas un Guntara bildes no konkursu mājas lapām, taču viltvārdis atteicies to darīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!