Foto: F64

Aģentūras Mis Latvija direktore un pieredzējusī skaistumkonkursu rīkotāja Inta Fogele (attēlā), kuru regulāri vajā dažādas veselības problēmas, guvusi kārtējo traumu – viņa salauzusi roku. Apspriežoties ar profesionāļiem, Inta secinājusi, ka viņai varētu būt uzlikts lāsts.

"Neveikla es noteikti neesmu. Man pat gribētos sevi saukt par graciozu, elegantu, baltu un pūkainu. Esmu noskaidrojusi, kāds varētu būt viens no iemesliem manām regulārajām traumām.

Profesionāļi mani ir brīdinājuši, ka mana veselība ir apdraudēta. Tam ir savs izskaidrojums - kaut kas līdzīgs "ļaunajai acij" jeb lāstam," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Inta.

Taujāta, vai Fogele pati tic lāstiem, "ļaunajām acīm" un maģiskiem rituāliem, kas palīdz nodarīt kaitējumu kādam cilvēkam, viņa prāto, ka nācies piedzīvot pārāk daudz sakritību, kurām šis profesionāļu apgalvojums varētu būt izskaidrojums.

"Protams, ka tam visam līdz šim neticēju. Arī tagad līdz galam nespēju to "sagremot", taču pēdējo gadu laikā man ir bijušas piecas operācijas, un tas vēl nav fināls. Esmu pārliecināta, ka nekas nebeigsies," savās pārdomās dalās Fogele.

Inta neslēpj, ka viens no iemesliem, kādēļ atsevišķiem cilvēkiem varētu būt "zobs" uz viņu, ir profesionālā sfēra, kurā viņa darbojas.

"Es vienkārši traucēju cilvēkiem. Es esmu nevēlams faktors skaistumkonkursu sistēmai, kurā nodarbojos. Konkurence kļūst arvien lielāka, un es esmu traucēklis," ir pārliecināta Inta.

Lai gan pēdējo gadu laikā Fogele vairākkārt piedzīvojusi nedienas ar veselību un dažādas traumas, viņa negrasās padoties.

"Protams, traumas ir sāpīgas, bet tas nenozīmē, ka apstāšos. Arī pie lāstu noņēmējiem negrasos iet. Turpināšu savu darbu. Mani nav tik viegli salauzt, un es nepadošos," noslēgumā saka Fogele.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!