Foto: Kadrs no video
Populārais pašmāju interneta jokdaris LV MOG pēc ilgāka pārtraukuma šonedēļ plašākas sabiedrības novērtējumam beidzot sniedzis savu jaunāko gara darbu, kurā asprātis jau atkal pasmējies par vairākiem sabiedrībā zināmiem cilvēkiem.

Jau vēstīts, ka radio BOOM FM šovs Suņu būda šonedēļ atzīmē viena gada jubileju, un LV MOG par godu šim īpašajam notikumam izveidojis nelielu animācijas filmiņu, kuru, kā ierasts, viņš papildinājis ar ironisku skaitāmpantiņu.

Šoreiz jokdaris pasmējies par vairākiem Suņu būdas viesiem, kas paši sevi dēvē un arī publiskajā telpā tiek saukti par sabiedrībā zināmām personībām, un sižetā iekļuvis gan hita Perfekta diena autors Nottārs, gan aktieris Andris Bulis, gan žurnālists Kārlis Streips un vēl daudzi citi.

Tā, piemēram, Nottāra daiļrade šajā videoklipā tiek saukta par alternatīvi apdāvinātu bītu, bet aktieris Andris Bulis nodēvēts par beztalantīgu aktieri, kurš naudas dēļ ir gatavs filmēties jebkur.

Tāpat daži vārdi tiek veltīti arī skandalozajam skatuves māksliniekam Sandim Kiopam, reperim Ozolam un komponistam Uldim Marhilēvičam, bet sižets noslēdzas ar retorisku jautājumu: "Vai tā nav patmīlība teikt - esmu sabiedrībā zināma personība?"


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!