Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā viesnīcā Maritim Park Hotel Riga noslēdzās jau otrais Latvijā organizētais omīšu konkurss, kurā triumfēja 53 gadus vecā Lolita Aleksejenko (attēlā) no Ikšķiles.

Veselīga dzīvesveida popularizētājas un uzņēmējas Elitas Drākes rīkotajā vecmāmuļu skaistumkonkursā šogad piedalījas desmit dāmas no dažādām Latvijas vietām, un nozīmīgajai sacensībai viņas bija gatavojušās jau no rudens.

Gandrīz divus mēnešus dāmas bija apmeklējušas defilē nodarbības un sporta zāli, kā arī piedalījušās dažādos saviesīgos un labdarībai veltītos pasākumos.

Fināla vakarā skaistākās pašmāju omītes defilēja vakartērpos un izrādīja savus daudzveidīgos talantus, bet uzvarētāju izraudzījās nopietna žūrija, kurā darbojās modes mākslinieks Aleksandrs Pavlovs, dziedātāja Jenny May, uzņēmējs Valdis Kalnozols un citi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Konkursa uzvarētāja, kura savulaik profesionāli spēlējusi volejbolu, ir trīs meitu māte - jaunākajai no viņām ir astoņi gadi, bet jau pieaugušās atvases Lolitai dāvājušas trīs mazmeitiņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!