Foto: Vida Press

Brazīlijā šonedēļ norisinājās par tradīciju kļuvušais konkurss "Miss Bum Bum", kurā valsts skaistāko dupsīšu īpašnieces sacentās par šīs zemes visseksīgākā dibena titulu. Šogad uzvaras laurus plūca apetītlīgā daiļava Ērika Kanela (attēlā).

Skaistuma konkursā bija pieteikušās tūkstošiem daiļavas no visas plašās Brazīlijas, taču finālā iekļuva tikai 15 meitenes.

Līdz ar uzvaru konkursā un valsts skaistākā dibena titulu Ērika tika arī pie līguma ar modeļu aģentūru un ievērojamu naudas balvu – aptuveni 20 tūkstošiem eiro.

Tiesa, lai Ērikas dupsītis nokļūtu starmešu gaismās, daiļavai nācies sūri un grūti strādāt, jo krāšņie foto un defilēšana bikini ir tikai viena medaļas puse.

Ārvalstu mediji vēsta, ka Ērikai ir 24 gadi. Viņa ir pirmā melnādainā meitene, kurai jebkad izdevies uzvarēt "Miss Bum Bum" konkursā, kas nozīmē, ka viņa šogad izdevies nošaut divus zaķus vienā piegājienā – tikt pie titula un ierakstīt savu vārdu dupšu konkursa vēsturē.

Kā intervijās stāstījusi Ērika, viņa vienmēr sapņojusi būt modele, taču pēdējā laikā viņai galīgi nav veicies ar sapņa īstenošanu, un meitenei jau sācis šķist, ka viņai nāksies studēt.

Tiesa, viņa tomēr pieteikusies Brazīlijas smukāko dupšu konkursam, kura ietvaros cītīgi trenējusies, sportojusi un rūpējusies par savu dibentiņu. Pūles atmaksājušās ar uzviju.

"Es tam nespēju noticēt. Es nekad pat nebiju iztēlojusies, ka tā varētu būt es. Es jau grasījos pamest modeles darbu un sākt studēt medicīnu. Bet tagad viss ir mainījies. Esmu ekstāzē," savu uzvaru konkursā daiļava komentējusi izdevumam "The Daily Mail".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!