Piecpadsmit gadus vecā Venusa Palermo (attēlā) kļuvusi par interneta slavenību, pateicoties padomiem, kā meitenēm kļūt līdzīgām dzīvām lellītēm.

Skolniece Venusa no Brikstonas rajona dienvidrietumu Londonā katru dienu iejūtas lelles tēlā, un viņas pamācības sociālajos tīklos jau piesaistījušas 30 miljonus skatītāju. Pēc viņas vārdiem, galvenais noslēpums ir izvēlēties acu lēcas izteiksmīgā tonī.

Televīzijai sniegtā intervijā Venusa un viņas māmiņa apgalvo, ka, lai gan meitene tērpjas kā lellīte, viņa ir parasta skolniece, bet dīvainais izskats ir tikai nevainīgs hobijs.

Intervijā Venusa skaidro, ka viņai padodas matemātika, bet draugi ir dažādi - daži tērpjas kā viņa, bet citiem patīk hiphops un citas pilnīgi pretējas lietas.

Tāpat viņa uzsver, ka lelles tēlam izmanto savu patieso balsi, jo "lelles nerunā, kā gan lai es varētu zināt, kā skan viņu balss?"

Venusa prot piecas valodas, viņu mājās māca viņas mamma Mārgareta, kura uzskata, ka lelles tēls meitenei nekādu ļaunumu nenodara. Kā izteikusies māte: "Mēs izvēlamies drēbes kopā. Man tas šķiet fascinējoši, ļoti skaisti un nevainīgi."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!