Foto: LETA/Privātais arhīvs
Lai arī kopš basketbolista Sanda Valtera un modeles Elīzas Kaurātes šķiršanās pagājuši jau deviņi gadi, abi ar dzīvesstila preses palīdzību risina savu attiecību sāpīgākos punktus.

Elīza Kaurāte, kura dzīvo ASV un audzina divus Sanda Valtera bērnus, ir pikta par pagājušās nedēļas publikāciju žurnālā "Privātā Dzīve", kurā Valters teica, ka savus bērnus uztur un alimentus maksā, tikai Kaurātei nekad neesot gana, jo viņa radusi pie luksusa dzīvesveida.

"Viņš man atsūta 50, lielākais 100 dolārus! Man pat ir kauns viņa vietā to pieminēt. Tie skaitās alimenti?" žurnālam teic skaistule.

Elīza arīdzan atklāj, cik dārgi ir uzturēt dēlu Gabrielu un meitu Leu. Kaurāte bērnus baro ar bioloģisko pārtiku – tas mēnesī izmaksā 1600 dolāru. Vēl arī privātskola – mēnesī par abiem 5500 dolāru. "Skolas formām vien katru gadu iztērēju 500 eiro," viņa skaidro.

Kaurāte uzskata, ka Valters melo, sacīdams, ka apgādā bērnus. Viņai zināms, ka bijušais basketbolists dzīvo Orlando pilsētā un strādājot par mēbeļu krāvēju.

Kaurāte "Privātajai Dzīvei" pauž, ka vēl nesen Ziemassvētkos Valters esot izteicis viņai piedāvājumu atkal dzīvot kopā, taču viņa to noraidījusi. Tas, viņasprāt, ļoti sadusmojis Valteru.

Iepriekš Valters noraidīja Kaurātes pārmetumus.

Valters gan regulāri satiek mazos, gan arī atbalsta finansiāli, bet acīmredzot viņa bērnu mammai, kas pieradusi pie luksusa dzīves, tas šķietot nepietiekami.

"Elīzas vēstījumiem ir ļoti melna un sabiedrībā negatīvi paliekoša enerģija, kas skar manus bērnus un viņu dzīvi," izdevumam teic Valters.

Viņš arī atceras, ka laikā, kad bija kopā ar Elīzu, no psiholoģiskās vardarbības cietusi Valtera vecākā meita Luīze (viņai tagad jau 20 gadu) – meita no Valtera pirmās laulības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!