Foto: Instagram.com/gao.gaoqian/
Ķīnā nesen norisinājās smukāko dibentiņu konkurss, kurā uzvaras laurus plūca 19 gadus vecā Gao Kiana (attēlā), tomēr meitenes prieku par triumfu aizēno nelabvēļu naidīgie komentāri.

Ķīnas skaistākā dupsīša titula īpašniece intervijā izdevumam "Mail Online" pastāstījusi, ka viņas dzīvi apgrūtina nešpetni svešinieki, kuri aizvaino viņas dibenu.

Meitene atsaukusi atmiņā kādu ļoti nepatīkamu situāciju. Kāds svešinieks publiskā vietā savas draudzenes klātbūtnē apbrīnojis Gao satriecošo dupsi, un pāra starpā izcēlies ķīviņš, kurā, pašai to nemaz negribot, ierauta arī Gao.

"Ja, izejot sabiedrībā, esmu ģērbusies legingos, cilvēki mani ielenc un ar pirkstu rāda uz manu dibenu," sūkstījusies Gao.

Tiesa, meitene uzsvērusi, ka viņas sēžamvieta esot smagu pūliņu rezultāts. Lai gan aziātes nevar lepoties ar brangām pēcpusēm, dupsīti iespējams uztrenēt, un Gao to ņēmusi vērā. Viņa sporta zāli apmeklē vairākas reizes nedēļā, vingrojumos uzsvaru liekot tieši uz dibena muskuļiem.

"Lai gan tas ir smagi, es turpināšu trenēties un nodarboties ar fitnesu. Es dievinu savu karjeru," skaidrojusi Gao.

Savukārt Ķīnas glītākā dupša elks, protams, ir amerikāniete Kima Kardašjana. Tāpat viņa aktīvi seko līdzi notikumiem Brazīlijas dibenu skaistumkonkrsā "Miss Bum Bum".Man sapnis ir kādu dienu piedalījies konkursā "Miss Bum Bum"," apņēmīgi paziņojusi Gao.

Savukārt, lai gan sabiedrības novērtējums par Gao panākumiem ir nevienprātīgs, meitenes ģimene par savas radinieces sasniegumiem ir stāvā sajūsmā.

"Mans tētis mani iedrošināja piedalīties konkursā. Visa mana ģimene ļoti pozitīvi vērtē to, ka es piedalījos Ķīnas seksīgāko dibenu konkursā," sacījusi Gao.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!