Foto: Privātais arhīvs
Aviācijas nozares darbinieks Pēteris Vasiļevskis kopābūšanas gadadienā savu mīļoto sievieti Katrīni Saulieti aizvedis uz silto Turciju, kur pāris turpina svinēt savu satikšanos.

Pēteris un tīkla mārketinga biznesmene Katrīne pirmo reizi satikās 2020. gada maija sākumā pēc tam, kad kāda Katrīnes draudzene "uzdarbojās" kā savedēja. Lai gan Sauliete vēlāk publiski teica, ka viņai nekad nav bijuši puiši, kas nēsā uzvalkus un klasiskas kurpes, mīla abu starpā uzplauka strauji, un drīz vien Sauliete ar Pēteri uzsāka kopdzīvi viņa miteklī.

Kopābūšanas gadadienā abi lustējās Jūrmalā, bet jau pēc pāris dienām pāris sēdās lidmašīnā, lai dotos uz silto Turciju – tāda bija pilota Pētera dāvana sirdsmīļotajai. Sauliete videoreportāžās "Instagram" platformā savus sekotājus informē par visiem priekiem, ko abi bauda: mielojas ar vēžveidīgajiem, pie baseina sūc kokteiļus un turpina svinēt savu mīlestību itin kā tikko iemīlējušies.

Tostarp dziedātājs Lauris Reiniks Saulieti informē, ka Turcijā šobrīd ir pagalam nelāga situācija ar Covid-19 un lūdz viņu būt uzmanīgai. "Forši, forši, tikai jūs tur uzmanīgi. Turcijā tagad ir baigi traki ar to Covid. Tā ka ļoti," brīdina Reiniks. Sauliete saka, ka no visiem cilvēkiem turas nost pa divi metri.

Jāatgādina, ka arī Latvijas varasiestādes lūgušas nedoties uz ārzemēm izklaides ceļojumos, tomēr Saulietei šis ir jau otrais brauciens mēneša laikā; iepriekš viņa devās uz Ēģiptes kūrortu atslēgties no darba.

Jau vēstīts, ka Katrīnei šīs ir pirmās nopietnās attiecības pēc tam, kad izjuka viņas 12 gadu ilgusī laulība ar hokejistu Kasparu Saulieti. Šajā laulībā dzimušas divas meitas, kuras Sauliešu pāris audzina kopā, bet atsevišķi. Draudzēšanās gaitā Sauliete un Vasiļevskis kļuvuši arī par realitātes šova "Ģimene burkā" varoņiem, ļaujot ieskatīties savā privātajā dzīvē visos tās aspektos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!