Foto: Vida Press

Latvijas basketbolista Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" komanda šonedēļ pie sevis laukumā uzņēma Ņūorleānas "Pelicans" vienību, un abu komandu duelis uz "Barclays Center" arēnu Bruklinā bija atvilinājis daudz slavenību.

Jau vēstīts, ka Kurucs spēlē no rezervistu soliņa iesaistījās divas minūtes pirms pirmās ceturtdaļas beigām, netrāpot vienīgo izpildīto divpunktu metienu, savācot divas atlēkušās bumbas, pa reizi pārtverot bumbu un pārkāpjot noteikumus, bet arī divreiz uzbrukumā nostaigājot.

Cēsnieks pēc laukumā pavadītām 7:05 minūtēm tika nomainīts un vairāk spēles laikā netika izmantots.

"Nets" ar rezultātu 135:125 (33:27, 34:23, 37:48, 31:27) uzvarēja Ņūorleānas vienību, un pr skaļi uzgavilēja sanākušie Bruklinas komandas atbalstītāji.

Spēli klātienē skatītās tādas zvaigznes kā modele Marta Hanta (attēlā pa labi), bijušais basketbolists Stīvens Džeksons, kurš acis bija paslēpis aiz melnām saulesbrillēm, kā arī biznesmenis un TV personība Maveriks Kārters.

Savukārt uz citu viesu fona īpaši pamanījās izcelties populārais aktieris un režisors Kuba Gūdings juniors (attēlā pa kreisi), kurš bukliniešu uzvaru atzīmēja ar jestru danci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!