Foto: Publicitātes foto
Aizvadīta pašmāju rosīgākā šova "Lauku sēta" 7. sezonas otrā sērija. Kas tajā notika?

Negaidīts pavērsiens – "Lauku sētā" tiek lietots alkohols. To nelegāli šovā ir ienesis Guntars. Taču tas nav viss! Atklājās, ka vēl arī citi dalībnieki ir lietojuši alkoholiskos dzērienus. Sērijas sākumā šķita, ka dalībnieku alkohola lietošana atstās sekas uz izbalsošanu, tomēr tā nenotika.

Par šīs nedēļas" Lauku sētas" sliņķis tika atzīts Jurčiks – saimnieks tā lēma galvenokārt alkohola iegādes un lietošanas dēļ.

Bet nedēļas čaklākā statusu izpelnījās veseli divi brašuļi – Guntars un Mārtiņš. Ņemot vērā, ka arī Guntars arī ir lietojis alkoholu, Jānis Guntaram anulēja čaklākā titulu un par šīs nedēļas čaklāko kļuva Mārtiņš viens pats.

Pašu "Lauku sētas" dalībnieku izbalsotais šoreiz bija Guntars.

Tādējādi Guntars un Juris sacentās saimnieka uzdevumā - enkura turēšanā. Cīņā uzvar Jurčiks, taču Jānis paziņo: Guntars šovu nepamet!

Tas tāpēc, ka šovu pati izvēlējās pamest Enija. Tā kā "Lauku sētā" darba rokas ir vajadzīgas, divus dalībniekus šajā nedēļā zaudēt nevarot. Enija šovu pameta tik ātri, ka nepaguva pat uz fotografēšanos publicitātes vajadzībām – šova rīkotāji ar Eniju medijus neiepazīstināja. Jauniete pati izstājās no šova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!