Foto: Publicitātes foto
No 2. oktobra piektdienu vakaros plkst. 21.00 kanālā TV6 būs vērojama realitātes šova "Lauku sēta" jaunākā sezona. Pirmo reizi šova vēsturē sacensība norisināsies saimniecībā pie jūras Kurzemē, Ģipkā, kur čaklos strādniekus uzņems saimnieki Ieviņa un Ainars.

Skatītāju iemīļotā šova "Lauku sēta" septītā sezona pirmo reizi šova vēsturē norisnāsies pie jūras. Septiņas daiļas meitenes un septiņi spēcīgi puiši no visas Latvijas būs ieradušies īstenā Kurzemes sētā, Ģipkas pagastā, mājā ar interesantu nosaukumu – "Joki" – pie saimniekiem Ieviņas un viņas vīra Ainara.

Saimniece Ieviņa ir jau pieradusi strādāt ar cilvēkiem, jo pie viņas bija lībiešu kafejnīcas, līdz ar to šova laikā nekas nav traucējis un nekas nebija par daudz. Bieži gan gadījies, ka gulēt jāiet divos naktī. Viņa ir ieguvusi jaunus draugus un saimniecei ir liels prieks, daži no dalībniekiem jau pēc filmēšanas ir atbraukuši ciemos pie saimniekiem.

"Lauku sētā nav kūrorts, te valda kārtība," smejoties saka Ieviņa. "Kopumā mums gāja labi un interesanti, nevienu mirkli nenožēloju, ka piekritām dalībai "Lauku sētā". Ir iepazīti jauni cilvēki un nevar pateikt nevienu sliktu vārdu. Visi dalībnieki ir katrs ar savu raksturu, bet visi ļoti, ļoti forši! Savstarpējās intrigas gan ir dalībnieku darīšana, tur es nejaucos".

Tagad abi ar saimnieku, dzerot kafiju ārā un visur, kur paskatās, viss atgādina Lauku Sētas darbus, kas abiem ļoti patīk. Nedarbi gan saimniecei nav palikuši atmiņā, tikai darbi.

"Viš i jābaud," uzsauc saimniece un saka lielu paldies dalībniekiem un šova veidotājiem par piedzīvojumu viena mēneša garumā!

"Lauku sēta" šogad ir tik skaistā vietā un vēl pie jūras, kas būs īsts vilinājums visiem dalībniekiem, taču, ja darbi netiks izdarīti, jūra izpaliks. Lai gan izskatās, ka šajā saimniecībā darbu daudz nevarētu būt, jo viss ir skaists un sakopts, saimniekiem ir daudz ideju padomā gan sētā, gan ārpus tās. Sētas saimniecība ir varen liela, kas jau pasaka priekšā - darbu būs gana! Saimniecei ir vairākas ieceres - saimnieku bērnu āra veidotais baseins būs jāatjauno, arī lielais šķūnis būs jāpārkrāso.

Arī šogad "Lauku sētas" vadītājs būs Jānis Rāzna. Šova dalībnieki cīnīsies par raideri ar pļaušanas iekārtu un piekabi 7000 eiro vērtībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!