Foto: Privātais arhīvs
Pasākumu un TV raidījumu vadītāju pāris Lelde un Aivis ceriņi sirsnīgā video paziņojuši gaidāmā mazuļa dzimumu – tas būs zēns.

Simpātiskais laulātais pāris sirsnīgā un rūpīgi pārdomātā videovēstījumā paziņojuši savas otrās atvases dzimumu – divgadniecei Adelei drīz vien būs brālītis.

"Gaidāmā bērniņa dzimums ir viena no tēmām, kas visvairāk interesē apkārtējos. Un man tiešām gribas jautāt: kāpēc? Jo galvenais taču ir fakts, ka bērniņš ir vesels un pati mamma jūtas labi!
Gaidot Adelīti, es dzirdēju visus iespējamos ticējumus par mammas pazudušo skaistumu un vēdera formu, kas noteikti liecina par vienu vai otru. Spilgtākā epizode bija kādā dāmu istabā, kur kundze gados pienāca man klāt, noglāstīja vēderu un teica "nu, skaidrs, ka puika! es taču jūtu!" Es paliku klusējot un vienkārši pasmaidīju.

Mēs vairs sen nedzīvojam laikā, kad dēlu nozīme ir kļūt par troņmantiniekiem, savukārt meitām nav īpašu tiesību, kā vien rūpēties par ģimenes pavardu. Vai dzimumam joprojām jāspēlē tik milzīga loma, kurā mēs sagaidām, ka dēliem jāaug stipriem kā ozoliem, bet meitām – skaistām kā liepām? Man gribas ticēt, ka šis laiks ir cauri," video komentējusi topošā māmiņa.

Par to, ka Ceriņu pāris gaida otro mazuli, viņi pavēstīja šā gada maija izskaņā. Pāra pirmdzimtā – meita Adele – nāca pasaulē 2019. gada 29. decembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!