Foto: DELFI
Jau izsenis tautā klejo dažādi mīti un leģendas par to, kādā stāvoklī ir Latvijas ceļi, un nedienas ar bedrēm gadījušās arī bijušajai televīzijas sejai Lienei Bērziņai (attēlā).

Liene kopā ar savu ģimeni devās nelielā izbraucienā, taču neilgi pirms atgriešanās mājās idilliskais ceļojumus aprāvās, jo vienā no daudzajām Latvijas ceļu bedrēm tika pārsista automašīnas riepa, kā rezultātā nācās iegriezties servisā, lai to atkal savestu kārtībā.

Liene, iemūžinot savu automobili servisā, arī paironizējusi, ka pirms atgriešanās mājās nāksies nedaudz iepauzēt, jo kārtējo reizi pierādījies, ka Latvijā tiešām ir pamatīgas bedres, un ar to arī mēs, latvieši, esot slaveni.

Nedienas ar automobili gadījušās arī dizainerei Kristīnei Deimon, kura pārsitusi riepu uz Ģertrūdes ielas apmales. Viņa neslēpj, ka pirmajā brīdī piedzīvojusi īstu emociju virpuli - asaras, pārdzīvojumu un dusmas.

Pēc starpgadījuma vairāki viņas draugi ieteica sazināties ar apdrošināšanas kompāniju, bet Kristīne paskaidroja, ka tādu nieku dēļ neies tērēt laiku. Šī skāde viņai esot izmaksājusi 125 latus, un viņas Audi ticis pie lietotas riepas.

Šī nav pirmā reize, kad populārajām pašmāju dāmām uz ceļa gadās likstas. Jau vēstīts, ka šī gada maijā bedrainā Salu tilta dēļ savu Nissan Qashqai apvidus auto riepu apskādēja arī būvuzņēmēja Valda Kalnozola meita Katrīna, kurai toreiz pēc palīdzības vērsās pie sava tēva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!