Foto: DELFI

Populārais pašmāju mūziķis Artūrs Šingirejs jeb Dons (attēlā) aizvadītajā nedēļas nogalē piedzīvojis kādu ne visai patīkamu notikumu – viņa vadītajam automobilim priekšā izskrējusi stirna, kā rezultātā apskādēta mašīna, bet dzīvnieciņš devies uz citiem medību laukiem.

"Braucu pa ceļu, pēkšņi priekšā izskrēja stirna. Izvairījos, bet neko nevarēju padarīt - tomēr notika trieciens.

Protams, uz sekundi izjutu šoku, bet pēc tam jau viss bija kārtībā. Tā mēdz gadīties, neko tur nevar padarīt. Galvenais, ka paši sveiki un veseli. Dzīvnieciņš gan neizdzīvoja," sarunā ar DELFI Izklaidi pastāstīja mūziķis.

Dona vadītais automobilis bija auto tirdzniecības uzņēmuma Moller Auto Krasta sarūpētais Wolksvagen Golf 7, kurš mūziķim īpaši piešķirts, lai viņš varētu doties uz savas koncertprogrammas Signāls norises vietām.

"Sadarbība ar uzņēmumu turpināsies. Šis Golfs šobrīd ir remontā, jo stirna apskādēja spārnu un tika izsists priekšējais lukturis, bet gan jau drīz vien viss tiks salabots.

Nekad mūžā neko līdzīgu nebiju piedzīvojis, bet visam pienāk sava pirmā reize. Lai nu kā. Galvenais, ka paši sveiki un veseli. Kamēr gaidījām policiju, paspējām vēl uzspēlēt ģitāru. Protams, žēl dzīvnieciņa, bet tāda ir dzīve," saka dziedātājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!