Foto: Privātais arhīvs
51 gadu vecais Agris Freibergs kļuva par viesnīcnieces un soctīklos varen aktīvās Lindas Mūrnieces trešo vīru. Nu laulība šķirta, šonedēļ raksta izdevums "Kas Jauns".

Liepājniekam Agrim Freibergam pandēmijas gads nesa īstu popularitātes vilni – vispirms viņš uzmirdzēja TV randiņu šovā kā iekārojams precinieks, bet gada izskaņā par sievu apņēma bijušo politiķi, tagad viesnīcas vadītāju Lindu Mūrnieci. Abiem tās bija dzīvē trešās kāzas. Laulība gan ilga tikai dažus mēnešus.

Mūrniece iepriekš medijos izpaudusies gan par pēkšņo laulību, gan tās fiasko, taču Freibergs plašākas intervijas sniedzis nav. Nu viņš žurnālam "Kas Jauns" atklājis, kāpēc laulība tomēr piedzīvoja krahu.

Freibergam pirmā laulība ilgusi 12 gadus, otrā sešus, trešā pāris mēnešus. "Vai šīs man bija pēdējās laulības? Gribas teikt, ka noteikti ne... Nesaku, ka nekad vairs neprecēšos. Nu, šoreiz sanāca tā," spriež 51 gadu vecais liepājnieks.

Kā iemeslu pēdējās laulības iziršanai viņš min pandēmijas blaknes un lielo attālumu abu starpā. "Mēs bijām apjukuši tāpat kā daudzi citi pāri. Ne mēs pirmie, kuri izšķīrās, ne pēdējie. Esmu pieļāvis domu, ka viss varēja būt arī citādi," spriež Agris.

Starp lauleņiem bijuši vairāki simti kilometru – viņš Liepājā, Mūrniece Rīgā. "Attālums attiecības izjauc un bojā, ja kāds nav kardināli gatavs mainīt savu dzīvi. Mums kopīgu māju nebija. Katram bija sava vide, savi tarakāni. Un otra tarakānus ir grūti pieņemt. Man bija grūti, un domāju, ka arī Lindai bija grūti. Katram sava dzīve, katram savi paradumi," analizē vīrietis.

"Pat draugi smējās, ka man tā... Apprecos, un pēc pāris mēnešiem jau brīvs," žurnālam atklāj Freibergs. Viņš teic, ka šķiršanās papīri nokārtoti bez aizķeršanās, un nekāda ļaunuma bijušo laulāto starpā nav. "Mums ir pilnīgi neitrālas attiecības. Nav ne ļaunuma, ne nosodījuma," skaidro šķirtenis.

Jau vēstīts, ka eksministre Linda Mūrniece ar liepājnieku Agri apprecējās 2020. gada 11. novembrī. Pēc laulībām viņa portālam "Delfi" pauda, ka "šajā dzīvē neko nevar sasteigt", un vēl kādā intervijā minēja, ka trešā laulība viņas dzīvē būšot arī pēdējā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!