Foto: DELFI
Atraktīvā un populārā latviešu modele Māra Kampernova (attēlā), kura rotājusi ļoti daudzu sieviešu un modes žurnālu vākus, ikdienā cenšas lietot minimālu kosmētikas daudzumu un miegam atvēl vismaz astoņas stundas. Meitene atklāj, kā rūpējas par sevi, lai saglabātu veselīgu izskatu.

"Es ikdienā lietoju pavisam minimālu kosmētikas daudzumu. Jo mazāk - jo labāk. Nevajadzētu ikdienā lietot tonālo krēmu, bet, ja nu galīgi bez tā nevar iztikt, var pamēģināt bb krēmu, kas ir ļoti vieglas konsistences un seju padara gludāku, nomaskējot mazos defektiņus," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Māra.

"Sejai un ādai ap acīm nepieciešams labs mitrinošais krēms. Nakts krēmu neieteiktu lietot sievietēm, kuras ir jaunākas par 25 gadiem. Vienreiz nedēļā seju var notīrīt ar skrubi - to var pagatavot arī no kafijas biezumiem.

Ķermeņa ādai izmantoju minimālu kosmētikas daudzumu. Ja āda, piemēram, ziemā ir ļoti sausa, pēc dušas var lietot eļļiņas vai kādu ķermeņa krēmu. Savukārt sievietēm, kuras cīnās ar strijām, iesaku pamēģināt Madara Cosmetics nostiprinošo eļļu," iesaka populārā modele.

"Matus kopju pavisam vienkārši - izmantoju šampūnu un kondicionieru, bet cenšos tos mazgāt pēc iespējas retāk. Mati paši zina savu struktūru, tādēļ tos nevajadzētu mocīt ar pārāk biežu mazgāšanu. Nevajag tos pieradināt pie mazgāšanas katru dienu," saka meitene.

Modele uzsver, ka pats galvenais skaistuma noslēpums ir miegs, kuram viņa cenšas veltīt vismaz astoņas vai deviņas stundas. Viņa nekad neatļaujas darbā ierasties neizgulējusies.

"Labs miegs palīdzēs atgūt enerģiju un atpūsties no dienas laikā piedzīvotā stresa. Miegam manā dzīvē ir ļoti liela nozīme. Ja cilvēks būs labi izgulējies, arī ķermenis un seja būs daudz veselīgāka un skaistāka.

Arī tad, ja vakarā dodos uz ballīti, vienmēr dodos mājās tādā laikā, lai līdz darbam paspētu labi un pienācīgi izgulēties," savu dailes noslēpumu atklāj Māra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!