Foto: LETA
Pirms diviem gadiem pēkšņi mūžībā aizsauktā Mārtiņa Ķibilda atraitnei Ilzei ir jaunas attiecības, raksta žurnāls "Kas Jauns".

"Moller Baltic Import" direktore Ilze Grase-Ķibilde jau vairāk nekā pusgadu ir kopā ar uzņēmuma "Poho" īpašnieku Jāni Bērziņu, noskaidrojis dzīvesstila žurnāls "Kas Jauns".

Jānis Bērziņš plašāk zināms kā kompānijas "Stenders" dibinātājs. Ar Ķibilda atraitni Ilzi viņš iepriekš nebija pazīstams, abi satikušies nejauši un patīkamos apstākļos.

Bērziņš izdevumam "Kas Jauns" teic, ka viņu ar Ilzi vienojot kopīgs skats uz dzīvi, kopīgas intereses un ļoti cieša draudzība. "Mēs viens otru atbalstām visās dzīves jomās. Kopā dodamies uz retrītiem – meditējam. Tagad ejam vienu ceļu, un cerams, ka ilgi iesim kopā," teic uzņēmējs.

Bērziņam no iepriekšējās laulības ir divi dēli, no kuriem viens dzīvo kopā ar viņu. Bet Ilze Grase-Ķibilde ir māmiņa diviem bērniem.

Kā zināms, žurnālists un TV raidījumu vadītājs Mārtiņš Ķibilds 2019. gada 26. oktobrī pēkšņi devās mūžībā akūtas sirds slimības dēļ. Viņš bija četru bērnu tēvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!