Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Kensingtonas pils izplatījusi oficiālu paziņojumu, ka skolas gaitas šoruden uzsāks Lielbritānijas prinča Viljama un Kembridžas hercogienes Katrīnas atvase princese Šarlote, kurai 2. maijā apritēja četri gadiņi.

Aizvadītās nedēļas izskaņā publicētajā paziņojumā norādīts, ka Šarlote mācības uzsāks septembrī. Mazā princese apmeklēs Svētā Tomasa Batersija skoliņu Londonā.

Šajā pašā izglītības iestādē pirms diviem gadiem skolas gaitas uzsāka arī Šarlotes vecākais brālis princis Džordžs. Viņš jūlijā svinēs sesto dzimšanas dienu.

Skoliņas direktors Saimons O'Mallijs presei norādījis, ka "mēs esam pagodināti par to, ka Kembridžas hercogs un hercogiene ir nolēmuši, ka princese Šarlote pievienosies savam vecākajam brālim princim Džordžam Tomasa Batersija skolā".

Izdevums "People" vēsta, ka mācības šajā skoliņā izmaksā aptuveni 20 tūkstošus eiro gadā. Izglītības iestāde atrodas aptuveni sešu kilometru attālumā no Kensingtonas pils. Zinātāji klāstījuši, ka Viljams un Katrīna paši savu atvasi Džordžu no rītiem ved uz skolu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!