Foto: DELFI/LETA/Privātais arhīvs
Arī šajā nedēļā pasaules un Latvijas šovbiznesā netrūka kaismīgi apspriestu notikumu, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no karstākajiem tematiem.

Foto: Jūlijs Krūmiņš tiesā ierodas maskējies

Foto: DELFI/LETA

Trešdien, 23. janvārī, Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesā sāk skatīt krimināllietu, kurā uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš, viņa meita Maija Krieviņa, kā arī Veselības inspekcijas (VI) amatpersona Tatjana Morozova apsūdzēti par kukuļņemšanu un dienesta viltojumu saistībā ar kāda objekta nodošanu ekspluatācijā. Krūmiņš šajā dienā bija īpaši piedomājis pie sava vizuālā tēla – viņš tiesā ieradās speciāli izveidotā kostīmā.

Lasīt vairāk

Foto: Fani un atbalstītāji pulcējas Kiviča koncertā Rīgā

Foto: DELFI

Ceturtdienas, 24. janvāra, vakarā čehu alus darītavā un restorānā "Stargorod" bija sapulcējušies mūziķa Andra Kiviča daiļrades cienītāji, lai klātienē paklausītos viņa mūziku. Vakars tika aizvadīts mierīgā gaisotnē, un mākslinieks pasākuma viesus priecēja arī ar dažādām atziņām.

Lasīt vairāk

Video: Māra Katarska stāsta par Ēģiptē piedzīvoto vardarbību

Foto: DELFI

Dziedātāja Māra Katarska pēc Ēģiptē piedzīvotās vardarbības ir atgriezusies atpakaļ Latvijā, un viņa ir drošībā pie savas ģimenes Tērvetē. Pamazām viņa ir arī gatava runāt par notikumiem, kas sāp joprojām. Emocionālās brūces ir svaigas, un tās sāp vairāk nekā zilumi.

Lasīt vairāk

Linda Mūrniece piedzīvojusi spilgtas pārvērtības

Foto: Privātais arhīvs

Jauniem eksperimentiem ar savu vizuālo tēlu ļāvusies bijusī iekšlietu ministre, uzņēmēja Linda Mūrniece – viņa piedzīvojusi sievišķīgas pārvērtības.

Lasīt vairāk

Dziedātāja Māra Katarska atgriezusies Latvijā pie ģimenes

Foto: DELFI

Latviešu dziedātāja Māra Katarska pēc Ēģiptē pārdzīvotajām šausmām atgriezusies Latvijā pie ģimenes. Jaunā sieviete vēlas atgūt sirdsmieru un parūpēties par savu veselību, un pateicas visiem cilvēkiem, kuri viņu atbalstījuši un viņai palīdzējuši.

Lasīt vairāk

Breds Pits un Šarlīze Terona kļuvuši par pāri, vēsta mediji

Foto: Vida Press

Ārzemju plašsaziņas līdzekļus brīvdienās pāršalkusi ziņa, ka Holivudā izveidojies jauns mīlas pāris – mediji vēsta, ka romantiskas attiecības uzplaukušas starp aktieri Bredu Pitu un aktrisi Šarlīzi Teronu.

Lasīt vairāk

Izrādīties kāra britu influencere par likumpārkāpumiem saņem mācību

Foto: Privātais arhīvs

Dižošanās ar greznu dzīvi sociālajos tīklos daudziem kļuvusi par pamatdarbu, tomēr der arī atcerēties, ka klaja izrādīšanās piesaista pastiprinātu uzmanību ne tikai no svešiniekiem un nelabvēļiem, bet arī likumsargiem. Zīmēšanās virtuālajā vidē ar sodu un sagandētu reputāciju beigusies britu sabiedrības dāmai un miljardiera meitai Stefānijai Skolaro.

Lasīt vairāk

Video: Skutelis iesmej par ielu kaisīšanas sālītajām izmaksām

Foto: Kadrs no video

Tik ļoti nepieciešamo humora devu atkal sniedz populārais "Pusnakts šovs septiņos" ar Jāni Skuteli. Komiķis sarūpējis jaunu video par ļoti aktuālu tēmu – slidenajām ielām un sāls kaisīšanu uz ietvēm.

Lasīt vairāk

Galkins un Pugačova pārsteidz ar skaistu ģimenes foto

Foto: Privātais arhīvs

Humorists Maksims Galkins un viņa laulātā draudzene, estrādes dīva Alla Pugačova allaž bijuši viens no Krievijas šovbiznesa aprindu apspriestākajiem pāriem, un šonedēļ plašu mediju un sabiedrības ievērību guvis ļoti sirsnīgs ģimenes foto no Galkina personīgā arhīva.

Lasīt vairāk

Aldis Gobzems brīvdienās kļuvis par tēvu dēliņam

Skaistus jaunumus izziņojis partijas "KPV LV" biedrs, 13. Saeimas deputāts Aldis Gobzems. Viņš aizvadītajās brīvdienās kļuvis par tēvu dēliņam.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!