Foto: Publicitātes foto
Televīzijas "Go3" šovs "Randiņš ar Dzelzīti" beidzies 29 gadus vecajai būvinženierei Ellai – dāmai, kurai slavenais aktieris patiešām patika.

Mīlas šova "Randiņš ar Dzelzīti" piektajā sērijā mājup devusies vēl viena dalībniece – 29 gadus vecā Ella Spuriņa. Tādējādi šovā palikušas tikai septiņas lēdijas, kuras netieši cīnās par Dailes teātra aktiera Laura Dzelzīša sirdi un, iespējams, pat sievas statusu.

Piesakoties šovam, Ella par sevi sacīja, ka ir burāšanas, teātra un Harija Potera fane un šovā vēlas labi pavadīt laiku, kā arī "satikt foršu vīrieti – Dzelzīti!"

Lauris ir interesants puisis ar humora izjūtu – tā par aktieri izteicās Ella, kura ar viņu bija devusies romantiskā laivu braucienā pa ezeru. Sieviete pauda simpātijas pret Dzelzīti, – tādu vīrieti viņa labprāt redzētu sev blakus.Tomēr tieši Ella bija tā, kura tika aizsūtīta mājās.

Aktieris pateicās viņai par labi pavadīto laiku un arī kopumā meiteni vērtē kā "jauku, asprātīgu, savdabīgu". Atvadu vakarā Dzelzītis, kā jau ierasts, izbalsotajai dalībniecei laipni apvaicājās, kā viņa jūtas. "Ir okei," atbildēja Ella.

Dzelzīša izvēlei nu palikušas septiņas šova dalībnieces.

Jāpiebilst, ka pats Dzelzītis vairākās intervijās pašmāju presei paudis, ka "tas ir tikai šovs", un viņš neuzņemas atbildību par to, kā skatītāji traktē viņa izvēles un uzvedību raidījumā. Cilvēkiem esot jāsaprot, kā tiek ražoti "popkultūras" produkti.

Šova nākamā epizode vietnē "Go3" būs pieejama 10. septembrī. Atgādinām, ka šova koncepts paredz: daiļavu sejas Laura klātbūtnē ir paslēptas aiz maskām, lai vecpuisis izvēlētos nevis ar acīm, bet gan ar sirdi. Meitene novelk masku tikai tajā brīdī, kad tiek izbalsota.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!