Slimīga apsēstība ar skaistu ķermeni un seju ir izplatījusies visā pasaulē, arī Austrālijā, kur ik gadu sievietes tērē 850 miljonus dolāru, lai uzlabotu savu ārieni.

Šajā sakarā starptautiskā sieviešu žurnāla Marie Claire Austrālijas izdevums nācis pretī savām lasītājām un no dažādu slavenību seju fragmentiem gluži kā Frankenšteinu izveidojis paraugu, kā jāizskatās "ideālai sievietes sejai".

Šāds rezultāts iegūts, aptaujājot kontinenta vadošos plastikas ķirurgus, kuri savukārt balstījušies uz izteiktajām vēlmēm, kādām slavenām vēlētos līdzināties austrāliešu "parastās" sievietes.

Vecākā sieviete, no kurām kompilēta "ideālā seja", ir 45 gadus vecā aktrise Halija Berija, bet jaunākā - 22 gadus vecā dziedātāja Teilore Svifta.

Kā redzams izveidotajā attēlā, par ideālām tiek uzskatītas aktrise Annas Hātavejas acis, savukārt perfektākās lūpas ir citai aktrisei - Skārletai Johansonei.

Tāpat sievietes iekāro Teilores Sviftas matus, Halijas Berijas žokļa līniju, Natālijas Portmenas deguntiņu, bet vaigus vislabprātāk austrālietes aizņemtos no seriāla Mad Men zvaigznes Janvāres Džonsas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!