Foto: Vida Press
Par 1,3 miljoniem dolāru pārdošanā nonācis "tievākais" miteklis Londonā – vietumis tas ir tikai divus metrus plats, taču vairākos stāvos.

Dzīves ziņā dārgās Londonas īpašumu tirgū pārdošanā nonācis savdabīgs miteklis pilsētas Rietumu daļā vēsturiskā piecstāvu ēkā. To par 1,3 miljoniem ASV dolāru tirgo nekustamo īpašumu kompānija "Winkworth". Namam no ārpuses redzami trīs stāvi, bet divi atrodas zem ielas līmeņa.

Pieejamais dzīvoklis (attēlā zilā krāsā) savulaik bijis cepuru veikals, un par apdzīvojamu platību to pārvērtusi kāda modes fotogrāfe. "Tas ir dīvains un burvīgs," par mitekli teic kompānijas mākleris. Dzīvokļa iekārtojums esot gluži kā luksusa jahtās – viss ir kompakts un pārdomāts līdz pēdējam sīkumam.

Šajā īpašumā daudzviet platums ir tikai 1,8 metri. Visplatākā vieta atrodama viesistabā – tur ir 2,7 metru rūmes. Savukārt par telpu garumu jaunais īpašnieks nevarēs sūdzēties. Piemēram, virtuve ir 7,3 metrus gara un 1,5 metrus plata. Namiņā ir trīs guļamistabas, vannasistaba, jumta terase un arī āra dārzs, līdz ar to īpašums tiek uzskatīts par ekskluzīvu.

Īpašuma kopējā platība gan nav maza, proti, 96 kvadrātmetri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!