Foto: Publicitātes foto
Šonedēļ sabiedrības vērtējumam tika nodots neparasts māksliniecisks video, kurā galvenajā lomā iejutusies latviete Monami Frost jeb Irēna Straume (attēlā), kas neapšaubāmi ir populārākā latviešu tetovētā modele pasaulē.

Irēnas Facebook lapai ir vairāk nekā 200 tūkstoši sekotāju, kas aizrautīgi seko līdzi jaunās sievietes sociālajā tīklā atspoguļotajai dzīvei un nodarbēm. 

Kā savu pamatnodarbošanos jaunā māmiņa, kura dzīvo Liverpūlē, ir norādījusi nepilna laika modeles darbu, bet kopā ar savu vīru, tetovētāju Anriju Straumi un draugu Emil Supertramp viņa pārstāv tetovētāju mākslinieku apvienību Tattoo Me.

Video ar nosaukumu BLANK IS BORING tapis sadarbībā ar dumpiniecisko ielu mākslinieku Kiwie, un Monami atzinusi, ka dalība video projektā bijusi viņas sena sapņa realizācija.

"Katru dienu e-pastā iebirst vairāki sadarbības piedāvājumi no visas pasaules. Reti kad ir kaut kas tiešām interesants. Kad saņēmu ziņu no KIWIE, bez liekas domāšanas piekritu idejai. Zināju - tā realizēsies. 

Jau no bērnības vēlējos filmēties, un varētu teikt, ka ar projektu BLANK IS BORING esmu beidzot piepildījusi sapni. Filmēšanas laukumā pārņēma neatkārtojama izjūta, ka tā ir mana īstā vieta. Viss notika tik dabīgi - likās, ka daru to jau vairākus gadus," stāsta modele.

Video ir stāsts par iespēju izvēlēties savu lomu dzīvē. "Cilvēki baidās atzīt, ka tukšs ir garlaicīgs, kā rezultātā visi izskatās vienādi. Ikdienas rutīna noēd, un aizmirstam faktu - ikviens var kļūt par jebko un darīt, ko vēlās, tikai jātic sev!" pārliecināta ir Irēna.

"Ar tēlainiem izteiksmes līdzekļiem stāstā gribēju parādīt savu pasauli. Process, kas redzams video, ir ļoti līdzīgs tam, kā es veidoju savus street art darbus. Šajā gadījumā Monami Frost ir "baltā siena", kas tiek apzīmēta. Nosaukums BLANK IS BORING precīzi izsaka nostāju - viss vienkāršais ir garlaicīgs," atzinis KIWIE.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!