Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Vairākās valstīs melnajā sarakstā iekļautais krievu dziedātājs Grigorijs Ļepss nu kļūs par šķirteni – viņa laulātā draudzene pēc 20 gadu kopdzīves iesniegusi šķiršanās prasību, ziņo Krievijas slavenību vietne "Star Hit".

Krievu dziedātājs šķiras pēc 20 gadiem laulībā. Mākslinieka sieva Anna Šapļikova iesniegusi šķiršanās pieteikumu, un 20. decembrī pāris tiksies tiesā, lai atrisinātu šķiršanās jautājumu.

Šobrīd 59 gadus vecais Ļepss ar Šapļikovu iepazinās 2000. gadā, kad viņa bija fona dejotāja Laimai Vaikulei. Šapļikova kļuva par Ļepsa otro sievu, un šajā savienībā pasaulē nāca meitas Eva un Nikola, kā arī dēls Ivans. Lepss ir tēvs arī meitai Ingai no savas pirmās laulības.

Kā Krievijas presei paudusi šķiršanās prasības iesniedzējas advokāte Oksana Jakimova, Ļepsi šķiroties "mierīgi un bez jebkādiem skandāliem". Pāris savstarpēji komunicē un uztur labas attiecības.

Laulības izjukšanas iemesls esot attiecību krīze. "Kas zina, varbūt viņi kādreiz vēl būs kopā. Taču šajā posmā šis solis sperts apzināti un nelokāmi," skaidro advokāte. Viņiem nav arī strīdu par īpašumu sadali, proti, pēdējos gados visa ģimene dzīvojusi savrupnamā Korvino ciematā, ko Ļepss uzcēlis tieši sievai un bērniem.

Kā zināms, Grigorijs Ļepss kopš 2019. gada iekļauts Latvijai nelojālo mākslinieku sarakstā, viņam aizliegts iebraukt Latvijā. Tāpat Ļepss ticis arī Lietuvas, Ukrainas un Izraēlas "persona non grata" sarakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!