Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē pie Piņķu Inbox.lv halles pulcējās desmitiem sportiska dzīvesveida cienītāju, lai piedalītos pirmajā sporta preču tirdziņā Lielā sporta andele.

Tirgošanās ar lietotiem apģērbiem, aksesuāriem, apaviem un citām stilīgām mantiņām kļuvusi par pastāvīgu tradīciju gan rīdziniekiem, gan citu pilsētu iedzīvotājiem, bet sestdien iespēja atbrīvoties no nevajadzīgām lietām bija arī sporta mīļotājiem.

Andelēšanās ar sporta inventāru notika stāvlaukumā pie ledus halles, un tā guva gana lielu atsaucību - vieniem tā bija iespēja tikt vaļā no vecā sporta inventāra, bet citi to varēja iegūt par ļoti pievilcīgām cenām vai maiņas ceļā.

Piedāvāto mantu sortiments bija ļoti plašs - varēja iegūt gan hokeja inventāru, gan tenisa raketes, slēpes, slidas, velosipēdus, gan citas sportiska dzīvesveida cienītājiem nepieciešamas lietas.

"Šādu pasākumu rīkojam pirmo reizi, taču esmu pārliecināts, ka nākamgad to arī rīkosim, turklāt darīsim to jau augustā, lai paspētu vēl pirms jaunā mācību gada sākuma, kas daudzviet ir arī jaunās sporta sezonas sākums," pirms lielās tirgošanās solīja ledus halles direktors Zigmārs Babčuks.

Pasākumā bija padomāts arī par izklaidēm - sanākušos pircējus un pārdevējus izklaidēja radiostacijas BOOM FM kolektīvs ar humoristu un dīdžeju Ufo jeb Kasparu Upacieri priekšgalā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!