Foto: Vida Press

Daudzas sievietes sapņo par lielām krūtīm, taču ne vienmēr dzīve ar milzu apaļumiem ir viegla. Fitnesa modele un Playboy zaķītis Lindsija Pelasa (attēlā), kuru daba apveltījusi ar kuplām formām, pastāstījusi par likstām, ar kurām ik dienu nākas saskarties brangu pupiņu īpašniecēm.

24 gadus vecās modeles krūštura bļodiņu izmērs ir starp 32DDD un 30H, kas pēc Eiropas standartiem atbilst 65H izmēram. Kuplās sievišķīgās formas ir Lindsijas slavas pamatā, un tās viņai palīdzējušas izveidot veiksmīgu apakšveļas un peldkostīmu modeles karjeru.

Tiesa, lai gan milzu krūtis sniedz daudz pozitīva, Lindsija video sižetā uzskaitījusi vairākas likstas, ar kurām bieži vien nākas saskarties daiļavām, kuras daba dāsni apveltījusi ar sievišķīgiem labumiem.

Tā, piemēram, Lindsija apgalvojusi, ka tik vienkārša darbība kā pieliekšanās sagādājot pamatīgas galvassāpes, jo lielie pupiņi mēdzot izvelties no dekoltē izgriezuma.

Tāpat viņa stāstījusi, ka ļoti daudzi ikdienišķi apģērbi lielo krūšu dēļ izskatoties vulgāri. Arī blūzes aizpogāšana bieži vien esot apgrūtināta. Savukārt sportošanas laikā pupi dauzās kā negudri.

Pamatīgas problēmas brangu formu īpašniecēm sagādājot arī piemērota krūštura iegāde. Tāpat ne visai patīkama blakne esot sviedru izdalīšanās starp un zem krūtīm.

Ar pilnu problēmu apkopojumu iespējams iepazīties video.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!