Foto: Vida Press

Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova nu jau labu laiku pārtraukusi aktīvu koncertdarbību, oficiālus ienākumus galvenokārt gūstot no divu savu uzņēmumu darbības. Taču 2019. gadā tiem nav īsti labi veicies, vēsta "Komsomoļskaja Pravda".

Medijs ziņo, ka pagājušā gada ienākumi no abiem Pugačovai piederošajiem uzņēmumiem ir vien 71 tūkstotis Krievijas rubļu jeb apmēram 8000 eiro mūsu valūtā.

Pugačova iepriekš bija uzņēmēja ar vērienu, taču nu "virs ūdens" palikuši tikai divi, visi pārējie laika gaitā slēgti to nerentabilitātes dēļ.

Pugačova ir īpašniece ceļojumu aģentūrai "Karai-Eko" un uzņēmumam "ABL", kas nodarbojas ar radio apraidi.

Kā liecina "Komsomoļskaja Pravda" publiskotie uzņēmumu finanšu dati, tūrisma aģentūra pērn strādājusi ar 163 000 rubļu zaudējumiem, bet "ABL" darbojusies ar nelieliem plusiem, nopelnot 234 000 rubļu.

Pugačovas ceļojumu aģentūra tika dibināta 2013. gadā un nevienu gadu nav nesusi peļņu, taču primadonna neslēdz nerentablo biznesu, analizē medijs.

No kādas naudas ikdienā savā savrupnamā Maskavas pievārtē, kas līdzinās pilij, dzīvo slavenā māksliniece, netiek ziņots.

Kā zināms, viņa ir precējusies ar komerciāli itin veiksmīgo humoristu Maksimu Galkinu. 71 gadu vecajai Pugačovai un 44 gadus vecajm Galkinam ir dvīņi – dēls un meita, kuri tūlīt uzsāks skolas gaitas 1. klasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!